Witte Anel Babygoods ANEL - Kant en klaar gordijn - Model: Tigger Upside Down

64,95 24,95
2 Prijzen, De beste prijs bij Homedeco.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Over Witte Anel Babygoods ANEL - Kant en klaar gordijn - Model: Tigger Upside Down

Om de slaapkamer helemaal compleet te maken, dit vrolijke kant en klare gordijn van
het merk Anel uit de Disney serie Tijgertje. Het gordijn is voorzien van lussen die je om een gordijnrails kan schuiven. Het kant en klare gordijn heeft een witte basis met een bedrukte tekst: Tigger.

De maat is 150 cm breed en de lengte is 220cm. Let op: de gordijnrails wordt niet meegeleverd en bij bestelling wordt één gordijn geleverd. Anel: Anel® BV is een familiebedrijf dat in 1975 in Amsterdam is opgestart door de familie Bindi. Destijds begonnen als fabrikant van ledikantlakentjes. Anel®
heeft zich ontwikkeld tot topleverancier van babykamer-aankledingen en aanverwante artikelen in breedste zin. In 1996 verhuist Anel® naar Lelystad. De artikelen worden met grote zorg in Nederland ontworpen en geproduceerd.
Kwaliteit en veiligheid van de artikelen is voor Anel® het allerbelangrijkste en dat is terug te vinden in de collecties. Voor de veiligheid van de producten is het Safety-Vent® systeem ontwikkeld. Dit vindingrijke systeem zorgt er voor dat de warmte van het beddengoed beter kan worden afgevoerd, zodat warmtestuwing voorkomen wordt en baby's rustiger zullen slapen. Anel® beschikt over meerdere licenties, waaronder de altijd populaire Nijntje en Disney met de wereldberoemde characters Winnie the Pooh, Tigger en Knabbel & Babbel.

Materiaal:
Katoen
Voorraad: