Witte Raamdecoratie.com Rolgordijn Cassette Pure - Verduisterend - Bright White - 100 x 175 cm

66,32
2 Prijzen, De beste prijs bij Praxis


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Bright Bright white Wit

4,95 euro of bij bezorging zware en grote artikelen 39,95
Retour Binnen 30 dagen gratis retourzending. Retourkosten voor eigen rekening
Bezorgd door POST NL

Over Witte Raamdecoratie.com Rolgordijn Cassette Pure - Verduisterend - Bright White - 100 x 175 cm

Dit rolgordijn heeft een 100% verduisterende stof en een luxe cassette. Je kunt dit rolgordijn monteren door te boren of plakken. Het rolgordijn is perfect voor kleine en draai- kiepramen. De zilverkleurige achterkant reflecteert warmte en zorgt voor verduistering. Wil je lichtkieren voorkomen? Kies dan voor zijprofielen, deze kun je apart bestellen. Dit rolgordijn is leverbaar in populaire kleuren en veel maten. Maatvoering Systeembreedte: 100 cm
Stofbreedte: 97 cm
Producthoogte: 175 cm Belangrijkste specificaties

  • Verduisterende stof (100%)
  • Luxe cassette
  • Mogelijk met zijprofielen
  • Reflecteert warmte
  • Biedt volledige privacy
  • Boren of plakken
  • Ideaal voor kleine en draai-kiepramen
Materiaal De stof heeft een fijne structuur en bestaat volledig uit polyester. Hierdoor is het rolgordijn ook geschikt voor vochtige ruimtes en eenvoudig af te nemen met een lichtvochtige doek. De cassette en de apart te bestellen zijprofielen zijn van aluminium. De ketting is gemaakt van kunststof. Montage Dit rolgordijn kan gemonteerd worden door te boren of door te plakken. Op draai- kiepramen kan het Rolgordijn Cassette Pure gemonteerd worden door te klemmen. Hiervoor zijn speciale klemsteunen nodig, deze zijn eenvoudig bij te bestellen. Met deze klemsteunen monteer je het Rolgordijn Cassette Pure op je draai-/kiepraam zonder te hoeven boren.

Kies je voor montage door middel van boren? Dan plaats je de steunen tegen je kozijn, muur of plafond. Vervolgens klik je de cassette in de steunen. Kies je voor plakken? Dan plak je de achterkant van de cassette met de dubbelzijdige plakstrip tegen het kozijn. Alle benodigdheden om te boren en te plakken worden meegeleverd. Klemsteunen dienen apart besteld te worden. Zelf op maat maken Het rolgordijn kan gemakkelijk zelf worden ingekort in de breedte. Inkorten in de hoogte is niet nodig doordat je met de bedieningsketting het rolgordijn meer of minder af kunt rollen. Als je kiest voor zijprofielen, dan is het mogelijk om deze in te korten in de hoogte. Kwaliteitsmerk Raamdecoratie.com is dé online raamdecoratie webshop van Nederland en België. In de collectie van Raamdecoratie.com vind je producten van hoge kwaliteit die je voor een eerlijke prijs kunt bestellen. De producten kun je bestellen in veel kleuren en maten.

Maat:
175
Materiaal:
Polyester
Voorraad:
Vestigings adres:
Telefoonnummer:
KVK nummer: