Grijze Velux Buitenzonwering MHL UK00 5060 Grijs Raamdecoratie in standaard maten

106,25
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Grijze Velux Buitenzonwering MHL UK00 5060 Grijs Raamdecoratie in standaard maten

Wilt u de warmte buiten houden en tegelijkertijd uw uitzicht behouden? Dan bieden VELUX buitenzonweringen de beste oplossing! Buitenzonweringen bieden een effectieve warmtewering, omdat ze de zonnestralen blokkeren voordat deze uw raam bereiken en uw kamer opwarmen. De transparante netstructuur houdt tot wel 72% van de zonnewarmte tegen terwijl u wel gewoon naar buiten kunt kijken.Bovendien zijn buitenzonweringen lichtdoorlatend, zodat u nog steeds kunt genieten van uw uitzicht.U kunt buitenzonweringen ook combineren met VELUX raamdecoratie om daglicht te verzachten of te verduisteren. VELUX buitenzonweringen zijn gemaakt van duurzaam, vuilafstotend materiaal waardoor ze eenvoudig te reinigen zijn met een vochtige doek. VELUX buitenzonweringen passen perfect op VELUX dakramen en zijn gemakkelijk van binnenuit te monteren.
Houd uw kamertemperatuur aangenaam in de zomer met een buitenzonweringDe voordelen van een originele VELUX buitenzonwering:
72% van de zonnewarmte wordt tegengehouden
Met behoud van uitzicht, lichtdoorlatendheid van 14%
Past perfect op elk VELUX dakraam
Eenvoudig te installeren

Naast deze voordelen is de VELUX MHL buitenzonwering gemakkelijk met de hand te bedienen. U opent het dakraam, roteert het 180

Materiaal:
Aluminium
Voorraad: