VELUX buitenzonwering handbediend MHL SK00 5060 zwart

86,99
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over VELUX buitenzonwering handbediend MHL SK00 5060 zwart

Wilt u de warmte buiten houden en tegelijkertijd uw uitzicht behouden? Dan bieden VELUX buitenzonweringen de beste oplossing! Buitenzonweringen bieden een effectieve warmtewering, omdat ze de zonnestralen blokkeren voordat deze uw raam bereiken en uw kamer opwarmen. De transparante netstructuur houdt tot wel 72% van de zonnewarmte tegen terwijl u wel gewoon naar buiten kunt kijken.Bovendien zijn buitenzonweringen lichtdoorlatend, zodat u nog steeds kunt genieten van uw uitzicht.U kunt buitenzonweringen ook combineren met VELUX raamdecoratie om daglicht te verzachten of te verduisteren. VELUX buitenzonweringen zijn gemaakt van duurzaam, vuilafstotend materiaal waardoor ze eenvoudig te reinigen zijn met een vochtige doek. VELUX buitenzonweringen passen perfect op VELUX dakramen en zijn gemakkelijk van binnenuit te monteren.
Houd uw kamertemperatuur aangenaam in de zomer met een buitenzonweringDe voordelen van een originele VELUX buitenzonwering:

  • 72% van de zonnewarmte wordt tegengehouden

  • Met behoud van uitzicht, lichtdoorlatendheid van 14%

  • Past perfect op elk VELUX dakraam

  • Eenvoudig te installeren


Naast deze voordelen is de VELUX MHL buitenzonwering gemakkelijk met de hand te bedienen. U opent het dakraam, roteert het 180° om zijn as en trekt de buitenzonwering aan het handvat onder de bovenkap van uw VELUX dakraam vandaan. U zet het gordijn vast achter de haakjes aan de onderzijde van het dakraam en roteert het raam vervolgens weer terug tot gesloten positie. De buitenzonwering trekt zichzelf over de ruit van het dakraam heen. Eenvoudiger kan niet. Tevens is de zonwering eenvoudig en slim te combineren met andere VELUX raamdecoratie. Op deze manier vindt u altijd de juiste balans tussen warmte, lichtinval en frisse lucht (zonder insecten). De VELUX buitenzonweringen zijn eenvoudig en snel te monteren. Binnen enkele minuten weer uit 72% van de zonnewarmte met behoud van uitzicht.

Montagevideo


Welk type VELUX dakraam heeft u?Controleer het raamtype en de raamcode van uw VELUX raam om de juiste maat van de buitenzonwering te bepalen. Deze gegevens vindt u op het typeplaatje in de linker -of rechterbovenhoek van uw raam, achter de ventilatieklep.Let op: Dit raamdecoratieproduct is niet beschikbaar voor VELUX INTEGRA® dakramen, dakramen met triple beglazing (dakraam productcode eindigend op --65) en dakramen die na montage voorzien zijn van een dakraamopener (motor).

Materiaal:
Aluminium
Voorraad: