VELUX manueel verduisterend rolgordijn DKL F06 1100S DKL F06 1100S

88,80
De beste prijs bij Praxis


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw Donkerblauw

4,95 euro of bij bezorging zware en grote artikelen 39,95
Retour Binnen 30 dagen gratis retourzending. Retourkosten voor eigen rekening
Bezorgd door POST NL

Over VELUX manueel verduisterend rolgordijn DKL F06 1100S DKL F06 1100S

  • Geen meetlint nodig, zoek de productcode bovenaan jouw VELUX dakraam voor de juiste maat
  • Geschikt voor type VELUX venster: GGL, GGU, GHL, GXL, GPU in combinatie met een van de volgende maatcodes: F06. Het typeplaatje van je dakraam vindt je aan de bovenkant van het raam, in open stand
  • De hoogste kwaliteit VELUX verduisterend rolgordijn, met vuilafstotende stof die een volledig verduisterend effect geeft en de isolatie verbetert
  • Smalle aluminium zilveren kozijnen en schroeven zijn inbegrepen. Het gordijn is verkrijgbaar in een breed assortiment kleuren en maten.
  • Op maat gemaakt om perfect op de Velux dakramen te passen. Installeren duurt enkele minuten dankzij de voor-gemonteerde montageblokjes.
De juiste maat voor de gordijnen vinden is eenvoudig, er is geen meetlint of liniaal bij nodig. Open het dakraam en zoek de code op het zilveren plaatje bovenaan het venster. Zie productafbeeldingen voor meer instructies. Het echte, originele VELUX verduisterend rolgordijn is niet alleen ideaal voor slaapkamers maar voor elke kamer waar je het daglicht volledig buiten wilt houden. Het gordijn is van de hoogste kwaliteit, gemaakt van drielaags slijtvast en vuilafstotend Oeko-Tex-materiaal. Een speciale zilveren aluminium coating op de achterkant van het gordijn vergroot de isolatie in de winter en vermindert de zonnewarmte in de zomer. Dit is een handmatig bediend gordijn, geschikt voor dakramen binnen handbereik. Het gordijn wordt bediend door de bedieningsgreep naar beneden te trekken. De aluminium bovenzijde en zilveren zijgeleiders zorgen ervoor dat het gordijn soepel traploos kan worden bediend. Dit product is ook verkrijgbaar met witte aluminium zijgeleiders. Als het raam moeilijk handmatig te bedienen is, wordt de VELUX bedieningsstang (ZCT 200K) aanbevolen.

Materiaal:
Polyester
Voorraad:
Vestigings adres:
Telefoonnummer:
KVK nummer: