Wicotex 2lif Vliegengordijn Saba - Transparant - 220 X 92 Cm Vliegengordijn Saba - 220 X 92 Cm

47,45
3 Prijzen, De beste prijs bij Petsplace.nl


Merk:
2.lif,   2LIF
Kleur:
Transparant

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Wicotex 2lif Vliegengordijn Saba - Transparant - 220 X 92 Cm Vliegengordijn Saba - 220 X 92 Cm

De voordelen van het vliegengordijn Saba Transparant:

  • Dankzij de brede strengen met weinig tussenruimte is dit gordijn goed te gebruiken als vliegengordijn.
  • Dit vliegengordijn wordt kant-en-klaar geleverd.
  • Dankzij de transparante strengen is dit product lichtdoorlatend.
  • Dit gordijn is gemaakt van duurzaam PVC.
  • Je kan de lengte gemakkelijk inkorten, dit kan gewoon met een schaar. Een handleiding krijg je er natuurlijk bij.
  • De breedte van dit gordijn kan je eenvoudig smaller maken.
  • Dankzij de afmeting van 220 x 93 centimeter past dit vliegengordijn in bijna elke deur.
Nadelen:
  • Na installatie hebben de strengen tijd nodig om recht te gaan hangen. Dit proces kan je met een föhn versnellen. Bij bestellen ontvang je van ons een handleiding.
  • Dit vliegengordijn is smaller te maken, maar dit kan alleen in stappen van 4 centimeter. Elke streng is namelijk 4 centimeter breed.
Vliegengordijn Saba Transparant Het vliegengordijn Saba Meerkleurig is een veel gekozen gordijn. Dankzij de 4 centimeter brede strengen die dicht tegen elkaar aan zijn gemonteerd is dit type vliegengordijn een goed alternatief voor een hordeur. Wanneer je last hebt van insecten in de woning is het Saba vliegengordijn een goede keuze. Ook kan je dit vliegengordijn gerust stijlvol noemen, daar dragen de vrolijke kleurrijke strengen zeker aan bij. Het Saba vliegengordijn is gemaakt van PVC. Dit is een sterk en duurzaam materiaal, je kan er dus vanuit gaan dat je lang van dit deurgordijn kan genieten. Een nadeel van PVC is dat de strengen na installatie niet mooi recht hangen. Na verloop van tijd zullen de strengen netjes recht gaan hangen, maar dit kan wel even duren. Je kan dit proces versnellen met een föhn. Dan kan je in no-time genieten van dit vliegengordijn. Wij leveren er een handleiding bij, wel zo handig natuurlijk. Alle Saba vliegengordijn kunnen gemakkelijk op maat worden gemaakt. De breedte pas je aan met een zaag. Dit kan in stapjes van 4 centimeter, een streng is namelijk 4 centimeter lang. De lengte pas je eenvoudig aan met een schaar. Dit kan natuurlijk wel in elke maat die je wilt. Ook dit type vliegengordijn kan je dus op maat maken.