VELUX Jaloezie - Wit - Handbediend - Raamcode: 2, 308 en M08 - Raamtype: GGL, GHL, GPL, GGU en GPU

115,99
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over VELUX Jaloezie - Wit - Handbediend - Raamcode: 2, 308 en M08 - Raamtype: GGL, GHL, GPL, GGU en GPU

De VELUX PAL M08 jaloezieën laten precies de juiste hoeveelheid daglicht binnen met behoud van uw privacy. Ze combineren een klassieke stijl met optimale lichtregeling en zijn ideaal voor uw kantoor, badkamer of keuken. Met de slanke zijgeleidingen en elegante hoekprofielen passen de VELUX jaloezieën perfect op VELUX dakramen. Dankzij het unieke ontwerp kunt u de lammellen gemakkelijk in elke positie plaatsen en de richting van het daglicht bepalen.

  • Binnen enkele minuten gemonteerd, bekijk de montagevideo.

  • Let op: controleer hier of dit rolgordijn geschikt is voor jouw specifieke combinatie van raamtype en raamcode.


Optimale controle over de hoeveelheid en invalshoek van het binnenvallende daglicht De voordelen van een originele VELUX jaloezie:
  • Stijlvolle bedieningsschuif, die u op uw eigen bedieningshoogte kunt plaatsen, om de lamellen te kunnen kantelen

  • De jaloezieën worden geprezen voor hun bedieningsmethode en het ontbreken van koorden

  • Zeer geschikt voor vochtige ruimten zoals badkamers en keukens

  • Binnen enkele minuten gemonteerd met het unieke Pick&Click!® systeem

  • Kies uit verschillende klassieke kleuren

De VELUX PAL M08 jaloezieën zijn gemakkelijk met de hand te bedienen. U bedient deze producten door de productbrede handgreep omhoog en omlaag te schuiven tot de door u gewenste positie. Daarnaast bepaalt u de invalshoek van het zonlicht met een schuif op de zijgeleiding van de jaloezie. De jaloezie is eenvoudig en slim te combineren met andere VELUX raamdecoratie, zoals een buitenzonwering, insectenhor of rolluik. Op deze manier vindt u altijd de juiste balans tussen warmte, lichtinval en frisse lucht. Een VELUX jaloezie is eenvoudig en snel te monteren. Passend op VELUX dakramen van het type: GGL, GHL, GPL, GGU en GPU, met raamcode: 2, 308 en M08 Controleer het raamtype en de raamcode van uw VELUX raam om de juiste maat van het rolgordijn te bepalen. Deze gegevens vindt u op het typeplaatje in de linker -of rechterbovenhoek van uw raam, achter de ventilatieklep. De PAL M08 is geschikt voor de onderstaande combinaties van raamtype en raamcode ( = geschikt voor). Raamtype Raamcode: 2 Raamcode: 308 Raamcode: M08 GGL GHL GPL GGU GPU Montagevideo

Materiaal:
Aluminium
Voorraad: