VELUX Jaloezie - Wit - Handbediend - Raamcode: 2, 308 en M08 - Raamtype: GGL, GHL, GPL, GGU en GPU

171,-
De beste prijs bij Praxis


Merk:

4,95 euro of bij bezorging zware en grote artikelen 39,95
Retour Binnen 30 dagen gratis retourzending. Retourkosten voor eigen rekening
Bezorgd door POST NL

Over VELUX Jaloezie - Wit - Handbediend - Raamcode: 2, 308 en M08 - Raamtype: GGL, GHL, GPL, GGU en GPU

  • Geen meetlint nodig, zoek de productcode bovenaan jouw VELUX dakraam voor de juiste maat
  • Geschikt voor type VELUX venster: GGL, GGU, GHL, GPL, GPU in combinatie met een van de volgende maatcodes: M08, 308, 2. Het typeplaatje van je dakraam vindt je aan de bovenkant van het raam, in open stand
  • De lamellen kunnen in elke richting worden gekanteld om het invallend licht te sturen
  • Gemakkelijk schoon te maken en waterafstotend. Ideaal voor keukens en badkamers waar de luchtvochtigheid hoog kan zijn.
  • Eenvoudige installatie - Op maat gemaakt om perfect op de VELUX dakramen te passen. Installeren duurt enkele minuten dankzij de voor-gemonteerde montageblokjes.
De gordijnen van VELUX staan bekend om hun uitzonderlijke kwaliteit. Van de soepele bediening van de gordijnen tot de stijlvolle keuze aan producten en stoffen, heeft VELUX een gordijn voor elk type ruimte en elke behoefte.

De VELUX jaloezie zorgt op elk moment van de dag voor de perfecte lichtbalans. Het is een praktische optie die handmatig wordt bediend en eenvoudig te installeren is, voor dakramen binnen handbereik. Het gordijn kan worden gebruikt door de aluminium handgreep naar beneden te trekken. Dankzij de zijgeleiders kan het gordijn naadloos worden geopend en gesloten en kan het in elke positie op het raam worden vastgezet. Ideaal voor keukens en badkamers waar de luchtvochtigheid hoog kan zijn. Verkrijgbaar in een breed assortiment kleuren en maten.

Meerdere hoeken
De lamellen kunnen in elke richting worden gekanteld om het invallend licht te sturen Waterafstotend Ideaal voor keukens en badkamers waar de luchtvochtigheid hoog kan zijn

Eenvoudig te installeren
Eenvoudige installatie -Op maat gemaakt om perfect op de VELUX dakramen te passen. Installeren duurt enkele minuten dankzij de voor-gemonteerde montageblokjes.

Hoe kiest u uw VELUX dakraam? 1. Zoek het typeplaatje
Het type en de maat van het raam vindt u bovenaan uw raam. Deze gegevens bevinden zich aan de rechter- of linkerkant van het raam, in open stand.

2. Let op het type en de maatcode
De eerste code is van het raamtype, bijvoorbeeld GGL, GGU. De tweede code is de maat van het dakraam, bijvoorbeeld M08, 304.

3. Zoek uw product
Het type en de maat van het raam kunnen er anders uitzien, afhankelijk van het model VELUX dakraam, maar ze volgen hetzelfde formaat, eerst het raamtype en dan de maatcode.

Vestigings adres:
Telefoonnummer:
KVK nummer: